Tandarts Tilburg- Tandheelkunde & Implantologie

Tandarts Tilburg

Een gezonde glimlach bij Tandarts in omgeving Tilburg

Bij Mondzorg Rijen zorgt voor een stralende lach. Ons team aan ervaren tandartsen, mondhygiënisten, implantoloog en assistenten heeft veel kennis en jarenlang ervaring. We  doen er alles aan om de gezondheid van uw gebit goed te houden. Zo zorgen we ervoor dat we snel uw klachten kunnen verklaren. Vaak kunnen we dit in onze eigen praktijk behandelen met eigen personeel en eigen apparatuur. We zetten ons daarnaast voor de 100% in om ervoor te zorgen dat u geen nummer bent, maar dat u in een vertrouwde omgeving uw klachten kunt bespreken. Zo zijn we in Tilburg een bekend gezicht.

Schrijf u in bij Tandarts in omgeving Tilburg

Volledige mondzorg bij uw tandarts in omgeving Tilburg

Wilt u langskomen vanwege klachten aan uw gebit of voor een controle om juist klachten te voorkomen? Of heeft u spoed? We helpen u graag. Zo zorgen we ervoor dat controles ver van te voren ingepland worden, zodat u altijd op tijd op controle kan bij uw tandarts. Als er klachten zijn, plannen we zo snel als mogelijk een afspraak met u in. Bij spoed doen we alles aan om u dezelfde dag nog te behandelen. Met onze moderne apparatuur zijn we uitgerust van de juiste technieken en behandelingen om uw klachten snel te achterhalen en goed te behandelen. Omdat we vrijwel alle behandeling in de praktijk zelf kunnen uitvoeren, zorgen we ervoor dat u in onze vertrouwde omgeving behandeld kunt worden. Denk daarbij aan behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen, het zetten van kronen en bruggen, en het inmeten of repareren van een kunstgebit. Maar we voorkomen liever dan dat we genezen, dus verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit met precisie. 

 

Mondzorg Rijen in omgeving Tilburg staat o.a. voor:

  • Periodieke gebitscontrole om gaatjes en andere klachten te voorkomen
  • Moderne praktijk met modern apparatuur
  • Meeste behandelingen in-house met eigen tandarts
  • Advies voor mondzorg als u thuis bent

 

Tandarts met oog voor persoonlijke aandacht

tandarts-rijen

Natuurlijk draait het bij ons om een gezond gebit, maar ook om een vertrouwde omgeving met een persoonlijke aanpak. U bent geen nummer bij ons.  In de veilige omgeving binnen onze praktijk hopen wij dat u zich op uw gemak voelt en niet gespannen voor de behandeling. Bent u toch gespannen? Dan helpen wij u graag en zetten we een stapje extra. We doen er alles aan om de (telefonische) wachttijden zo kort mogelijk te houden. Bij spoed doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te behandelen.  Zo zorgen voor een stralende lach bij Mondzorg Rijen.

Inschrijven bij Mondzorg Rijen

U bent van harte welkom. Inschrijven bij ons is heel eenvoudig. Via het digitale inschrijfformulier kunt u uw gegevens doorgeven en meteen een afspraak maken. Vergeet niet uw vorige tandarts in te lichten over uw overstap. Wij nemen vervolgens contact op met uw zorgverzekeraar. U kunt eventueel ook telefonisch contact opnemen over uw overstap. Dat kan via 0161-223038.

Schrijf u in bij Mondzorg Rijen