Cosmetische tandheelkunde – Mondzorg Rijen – Rijen

Cosmetische tandheelkunde

Trots op uw glimlach

Een gezond gebit mag er ook fantastisch uitzien. Want een prachtige glimlach is ontzettend waardevol. Daarom doen we er alles aan om u het gebit te geven waarvan u altijd al droomde. Het gebit dat precies bij u past.

Dit doet een cosmetisch tandarts

Cosmetische tandheelkunde is bedoeld om uw gebit uiterlijk mooier te maken. Iets anders dan waarvoor u meestal naar de tandarts gaat, uw functionele mondgezondheid. Het wordt ook wel esthetische tandheelkunde genoemd.

Beschrijf ons uw perfecte plaatje

Cosmetische behandelingen zijn er in allerlei vormen. We kunnen bijvoorbeeld verkleurde tanden hun kleur teruggeven of de vorm van uw tanden en de positie ervan bijstellen. Afhankelijk van wat u precies wilt, kiezen we de beste tandheelkundige techniek. Daarbij kijken we altijd naar hoe uw gebit er in het geheel uitziet, zodat de aanpassingen er goed bij aansluiten. Het kan daarom zijn dat er ook een tandtechnicus bij betrokken is. Zo iemand maakt hulpmiddelen die uw gebit ondersteunen, vervangen of corrigeren.

Voorbeelden van cosmetische behandelingen:

  • Tanden bleken
  • Facings
  • Witte vullingen
  • Kronen en bruggen
  • Tandheelchirurgie
  • Implantologie

Vind de beste specialisten

Cosmetische tandheelkunde is een specialisme. De zorg voor uw stralende gebit is bij de praktijken van Prime Dental Alliance in goede handen. Wilt u begeleiding in uw keuze? Voelt u zich dan vrij contact met ons op te nemen. Wij staan u graag bij met raad.