Over ons – Mondzorg Rijen – Rijen

Over ons

Mondzorg Rijen is een samenvoeging van twee Rijense praktijken, waarvan de medewerkers tot één hecht, kundig team zijn gesmeed. Onder de dagelijkse leiding van tandarts-manager Eric van Heesch verlenen we met veel plezier hoogwaardige mondzorg aan Rijenaren en patiënten uit de wijdere omgeving.

Excellente tandartspraktijk

In 2021 hadden we de unieke kans om Mondzorg Rijen op een nieuwe locatie, met een compleet nieuw instrumentarium en een team van de beste mondzorgprofessionals in te richten. Het resultaat: een excellente praktijk die voldoet aan de hoge standaarden. Alles om ervoor te zorgen dat u als bestaande of nieuwe patiënt kunt genieten van de hoogste kwaliteit mondzorg in Rijen.

Onderdeel van PDA

Mondzorg Rijen is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.