Mondzorg Rijen | Spoed Tandarts Rijen | Mogelijk binnen 24 uur behandeld

Mondzorg Rijen | Spoed Tandarts Rijen

Neem direct contact met ons op en bel 0161 223 038 als er spoed is. Dat kan bijvoorbeeld een nabloeding zijn of acute kiespijn. Bij spoedgevallen streven we ernaar om u binnen 24 uur te behandelen. Daarvoor zal ons personeel proberen zaken te verzetten om u zo snel mogelijk te behandelen. Het is afhankelijk van de drukte in de agenda’s en de type klachten die u heeft. Het is daarom belangrijk dat uw klachten echt spoed hebben. We zullen u daarom telefonisch enkele vragen stellen over uw klachten. Daarvoor hopen wij op uw begrip. 

Lees meer over mondaandoeningen

 

Spoed buiten openingstijden

Heeft u na sluitingstijd nabloedingen of is er een ongeval gebeurd? Bel ons dan via 0161 223 038. U zult vervolgens het nummer ontvangen van de dienstdoende tandarts. Dat kan Mondzorg Rijen zijn, maar u kunt ook het nummer krijgen van een andere dienstdoende praktijk. Zij zullen vervolgens vragen om je verzekeringspas en enkele persoonsgegevens. Let er wel op dat dit mogelijk voor extra kosten zal zorgen. Daarom vragen wij u kritisch te kijken naar de ernst van uw klachten. Voor pijnklachten vragen wij u om ons de volgende dag te bellen tijdens openingstijden. 

Krijgt u in het weekend last van pijnklachten? Dan vragen wij u ook te bellen naar onze praktijk. Soms zijn pijnklachten zo hevig dat u niet tot maandag kunt wachten. Anders dan in de avonden doordeweeks, zijn we in het weekend ook bereikbaar voor pijnklachten.

Openingstijden Mondzorg Rijen:

Maandag 09.00 – 20.00
Dinsdag 09.00 – 20.00
Woensdag 09.00 – 20.00
Donderdag 09.00 – 18.30
Vrijdag 09.00 – 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wanneer is er spoed?

Mondzorg Rijen zet de spoedprocedure in gang als uw klachten met spoed behandeld moeten worden. Dat betekent dat we kijken wanneer we u diezelfde nog kunnen behandelen en mogelijk waar we extra personeel oproepen of afspraken verzetten. Dat kan ingrijpend zijn, dus vragen wij telefonisch eerst een paar vragen om de ernst van uw klachten te achterhalen. Hoewel we een grote tandartsenpraktijk zijn, kan het voorkomen dat we u toch niet meer diezelfde dag kunnen behandelen. Dan zullen onze medewerker u helpen om de dag erna een afspraak te maken of om een afspraak te maken bij een andere praktijk. Hiervoor vragen wij om uw begrip. 

Mondzorg Rijen handelt met spoed als:

  • U heeft acute, hevige kiespijn (vaak na behandeling/ongeval)
  • Een tand is door een ongeluk, slag of stoot los komen te zitten
  • U heeft een nabloeding na een tandheelkundige ingreep
  • U heeft langdurig koorts na een tandheelkundige ingreep
  • Uw wang is langdurig gezwollen

tandarts_rijen

Niet ingeschreven, maar wel spoed

Staat u niet ingeschreven bij Mondzorg Rijen maar heeft u wel per direct een behandeling nodig? Bel ons dan via 0161 223 038 en wij behandelen u graag. Echter, we vragen u wel om u vervolgens alsnog in te schrijven bij onze praktijk. Bij spoed kan dit ook na de behandeling. Hiervoor vragen wij u wel uw zorgverzekeringspas en paspoort mee te nemen naar de behandeling. 

 

Zijn uw klachten vervelend, maar is er geen spoed? Of wilt u snel een periodieke controle laten uitvoeren? Dan vragen wij u ons digitale inschrijfformulier in te vullen. Op die manier kunt u uw gegevens eenvoudig doorgeven en kunt u zelf een afspraak inplannen. Als u besluit u in te schrijven bij onze praktijk, vragen wij u om uw vorige tandarts hierover in te lichten. Zodra het inschrijfformulier is ingevuld, gaat ons personeel met uw inschrijving aan de slag. We zullen u gegevens in het systeem zetten en uw zorgverzekeraar inlichten. Wilt u uw inschrijving toch liever telefonisch regelen? Bel ons dan via 0161 223 038.

 

Schrijf u in bij Tandarts Rijen