Tandarts Dorst - Tandheelkunde & Implantologie
Header afbeelding

Tandarts Dorst

Mondzorg Rijen zorgt voor een stralende lach. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten, implantoloog en assistenten hebben jarenlang ervaring en doen er alles aan om uw gebit gezond te houden. Dat betekent dat zij snel uw klachten kunnen verklaren en vaak kunnen we dit in onze praktijk behandelen. Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat u geen nummer bent, maar dat u in een vertrouwde omgeving uw klachten kunt bespreken. Zo zijn we een bekend gezicht in omgeving Dorst.

Schrijf u in bij Tandarts Dorst

 

Volledige mondzorg bij uw tandarts in omgeving Dorst

Komt u langs voor een preventieve controle van uw gebit? Of heeft u klachten die u graag zo snel mogelijk wil behandelen? Onze medewerkers helpen u graag. Periodieke controles plannen we vaak al ver van te voren in. Bij klachten kijken we naar de urgentie en de ruimte binnen de praktijk. Als er spoed is, doen we er alles aan om u dezelfde dag nog te behandelen. Onze praktijk is uitgerust met moderne apparatuur waarmee we uw klachten snel kunnen achterhalen. De meeste behandelingen kunnen we vervolgens ook in de praktijk zelf aanbieden, zodat u binnen de vertrouwde omgeving behandeld kunt worden. Denk daarbij aan behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen, het zetten van kronen en bruggen, en het inmeten of repareren van een kunstgebit. Maar liever voorkomen dan genezen, dus verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit met precisie. 

 

Tandarts omgeving Dorst staat o.a. voor:tanddarts-rijen

  • Nauwkeurige periodieke gebitscontrole
  • Moderne praktijk met modern apparatuur
  • Meeste behandelingen in-house
  • Consult over mondzorg-behandelingen
  • Tips voor mondzorg als u thuis bent

 

Tandarts met oog voor persoonlijke aandacht

Bij ons draait het om een gezond gebit, maar ook om een prettige omgeving en een persoonlijke aanpak. Zo bent u geen nummer bij ons, maar zorgen voor een prettige, persoonlijke benadering. In deze veilige omgeving hopen wij dat u zich prettig voelt en niet gespannen voor de behandeling. Bent u toch gespannen? Dan helpen wij u graag. Ook doen we er alles aan om de (telefonische) wachttijden zo kort mogelijk te houden. Is er spoed? Dan kunt u dit aangeven bij onze medewerkers zodat we u zo snel mogelijk kunnen behandelen.  Zo zorgen voor een stralende lach bij Tandarts Rijen.

 

Inschrijven bij Tandarts Rijen

Fijn dat u zich bij ons wilt inschrijven. Dat gaat heel eenvoudig. U kunt digitale inschrijfformulier invullen waarmee wij uw gegevens in het systeem kunnen zetten. Vervolgens zullen wij uw zorgverzekeraar benaderen over deze overstap. Tot slot vragen wij u om uw vorige tandarts in te lichten over deze overstap. Bespreekt u uw overstap liever telefonisch? Dan staan wij u graag telefonisch te woord via 0161-223038.

 Schrijf u in bij Tandarts Dorst