Met een gerust hart naar Tandarts Rijen | Persoonlijke mondzorg
Header afbeelding

Tandarts Rijen

Bij Mondzorg Rijen doen we alles voor een stralende lach. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en implantoloog zorgen voor een gezond gebit. En met onze persoonlijke aanpak hopen we een lach op uw gezicht te toveren. Zo zijn we een vertrouwd gezicht in de omgeving en een plek waar u met een gerust hart uw gebit laat verzorgen. 

 

Schrijf u in bij Tandarts Rijen

tandarts_rijen

Volledige mondzorg bij uw tandarts in Rijen

Komt u voor een periodieke controle van uw gebit of heeft u klachten? Onze tandartsen en assistenten zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Bij klachten achterhalen we snel en zorgvuldig de oorzaak met ons getraind personeel en overzichtsfoto’s van uw gebit. Ook zijn onze tandartsen ervaren in uitgebreide gebitsbehandelingen, zoals wortelkanaalbehandelingen, het zetten van kronen en bruggen, en het inmeten of repareren van een kunstgebit. Maar liever voorkomen dan genezen, dus verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit met precisie. 

 

Tandarts Rijen biedt zorg voor onder andere:

   • Periodieke controles om gaatjes in uw gebit te voorkomen
   • Wortelkanaalbehandelingen
   • Het inmeten of repareren van een kunstgebit
   • Consult over mondzorg-behandelingen
   • Preventieve mondzorg bij onze mondhygiënisten

 

Persoonlijke aanpaktandarts-rijen

In onze tandartsenpraktijk in Rijen doen we er alles aan om u een prettig gevoel te geven. Zo proberen we de telefonische wachttijd voor de receptie zo laag mogelijk te houden en plannen we behandelingen zo snel mogelijk in. Is er spoed? Probeer ons dan zo snel mogelijk te bereiken zodat wij u soms nog op dezelfde dag kunnen behandelen. Geeft u aan dat u of uw kind angstig is voor een bezoekje aan de tandarts? Dan houden onze tandartsen en assistenten daar extra rekening mee. Zo zorgen voor een stralende lach bij Tandarts Rijen.

 

 

 

Inschrijven bij Tandarts Rijen

Wilt u zich inschrijven bij Tandarts Rijen? Dat kan eenvoudig via het digitale inschrijfformulier. Vul hier enkele persoonsgegevens in zodat wij uw inschrijving in orde kunnen maken. Ook vragen wij u uw vorige tandarts digitaal of telefonisch op de hoogte te stellen van uw inschrijven bij Tandarts Rijen. Wij lichten uw zorgverzekeraar in van uw overstap. Heeft u nog enkele vragen? Dan staan wij u graag telefonisch te woord via 0161-223038.

 

Schrijf u in bij Tandarts Rijen