Mondzorg Rijen | Met uw kind naar de tandarts

Tandarts kinderen

Tanden in ontwikkeling

Het gebit van een kind is constant in beweging. Vanaf het eerste tandje, het uitvallen van het eerste melktandje tot aan het ontstaan van het blijvend gebit. En zelfs dan blijft het gebit nog ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat kinderen nu, maar ook in de toekomst, geen klachten krijgen, raden we bij Mondzorg Rijen aan om ieder half jaar langs te komen. Dit wordt gefinancierd vanuit de de basisverzekering die tandheelkundige kosten voor kinderen tot 18 jaar vergoedt. Tijdens de controle geven we kinderen extra tips om goed tanden te poetsen. De tandarts of mondhygiënist kan kiezen voor een extra fluoridebehandeling voor uw kind om zo het risico op gaatjes in de tanden te verminderen. Wees welkom in onze praktijk.

 

Contact

 

Voorkom angst 

Naast dat het belangrijk is voor uw kind om op jonge leeftijd al een gezond gebit te hebben, is het ook belangrijk dat uw kind geen angst voor de tandarts ontwikkelt. We zien dat angstige volwassenen vaak in hun jeugd weinig naar de tandarts zijn geweest of eenmalig een vervelende behandeling heeft gehad. Daarom is het raadzaam dat kinderen ieder half jaar langskomen. Ook kunt u uw kind meenemen naar uw eigen controle als u geen behandeling verwacht, of kunt u een vriend of vriendinnetje meenemen. Bent u zelf angstig? Vraag dan eens een bekende om mee te gaan. Zo voorkomt u dat uw kind in de toekomst angstig is voor de tandarts.

 

Kinderen tandarts Mondzorg Rijen

  • Vriendelijke, professionele tandartsen
  • Veel ervaring met kinderen bij de tandarts
  • Fluoridebehandelingen mogelijk 

 

Inschrijven bij Mondzorg Rijen

Uw kind en u zijn van harte welkom bij Mondzorg rijen. U kunt zich eenvoudig inschrijven via ons digitale inschrijfformulier. Hier kunt u uw persoonsgegevens invullen zodat wij uw zorgverzekering kunnen inlichten. U heeft alleen nog uw vorige tandarts in te lichten. Regelt u dit liever telefonisch? Dan kunt u bellen naar 0161-223038.

 

tandarts_kind

 

Schrijf u in bij Tandarts Rijen