Mondzorg Rijen | Vakkundig en persoonlijk

Tandarts Gilze

Een gezonde glimlach

In onze tandartsenpraktijk in omgeving Gilze staan onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en implantoloog voor u klaar. Uw gebit vraagt om een nauwkeurige blik, maar ook onze persoonlijke aanpak kan een stralende lach op uw gezicht toveren. We hopen dat u zich thuis voelt bij ons en dat we een vertrouwd gezicht in omgeving Gilze zijn.

 

Schrijf u in bij Tandarts Rijen

Volledige mondzorg bij uw tandarts in Rijen

Heeft u last van uw gebit? Of komt u voor een controle? In beide gevallen plannen we zo snel mogelijk een afspraak voor u in. Tijdens onze controles kijken de tandartsen en tandartsassisten naar gaatjes, de gezondheid van uw tandvlees en naar andere mogelijke bedreigingen voor uw gebit. Als u specifieke klachten heeft, achterhalen we met de deskundige tandarts en ons fotosysteem waar deze klachten vandaan komen en hoe we deze gaan behandelen. Zo zijn onze tandartsen ervaren in veel gebitsbehandelingen, zoals het inmeten van een kunstgebit, wortelkanaalbehandelingen en het zetten van kronen of bruggen. Liever zorgen we ervoor dat u helemaal geen klachten heeft, dus sluiten we onze controles indien gewenst af met een uitgebreide reiniging. 

 

Tandarts omgeving Gilze biedt u:

  • Nauwkeurige periodieke gebitscontroles
  • Gebitsbehandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen
  • Deskundigheid voor het inmeten van een kunstgebit
  • Advies hoe u thuis uw gebit verzorgt
  • Preventieve mondzorgbehandelingen van onze mondhygiënisten

 

Persoonlijke aanpak

tandarts-rijen

Niet iedereen staat te springen om naar de tandarts te gaan. Daarom zorgen we bij Mondzorg Rijen ervoor dat u een prettig gevoel hebt. Als tandarts in omgeving Gilze geven we u extra persoonlijke aandacht als u aangeeft dat u of uw kinderen het tandartsbezoek spannend vindt. Omdat niemand het prettig vindt om lang te wachten, zorgen we ervoor dat onze telefonische wachttijden zo kort mogelijk zijn en dat we zo snel mogelijk een eventueel vervolgafspraak inplannen. Voor spoedgevallen zetten we tandje bij en kijken we of we u dezelfde dag nog kunnen inplannen. Op die manier zijn we dé persoonlijke tandarts in omgeving Gilze. 

Inschrijven bij tandarts omgeving Gilze

In omgeving Gilze is mondzorg Rijen een bekend gezicht. U kunt zich eenvoudig aanmelden via het digitale inschrijfformulier. Aan de hand van uw gegevens maken wij u inschrijving definitief en lichten wij u zorgverzekering in. Zo hoeft u alleen uw vorige tandarts nog te laten weten dat u bent overgestapt. Wilt u liever uw inschrijving telefonisch regelen? Bel ons dan via 0161-223038.

Schrijf u in bij Tandarts Rijen