Mondzorg Rijen | Second opinion tandarts
Header afbeelding

Second opinion tandarts

Een frisse blik

 

Bent u benieuwd wat onze tandartsen van uw gebitssituatie of behandelplan vinden? Of heeft uw tandarts gevraagd om een second opinion? Bij Mondzorg Rijen kijken we graag met u mee. Van kostenplaatje tot uitvoerige scans van protheses. Plan een afspraak met een van onze vakspecialist door telefonisch contact met ons op te nemen. Dit stelt u in staat om uw eigen mening en besluit te vormen. Het is immers uw gebit, dus de keuze is aan u. Een frisse blik van onze specialisten kan u mogelijk helpen om deze keuze te maken. 

 

Contact

 

Op eigen initiatief of met een verwijzing?

 

Heeft u een verwijzing van uw tandarts of huisarts? Of komt u zonder verwijzing? In beide gevallen bent u meer dan welkom. In afstemming met u bepalen we vooraf of we onze bevindingen gaan delen met uw tandarts. Zo kunnen we uw tandarts betrekken bij de stappen die we zetten, kunnen we een afschrift achter naar uw tandarts sturen of kunnen we alleen u onze bevindingen meegeven. In verband met privacy is vanuit u wel toestemming nodig om uw gegevens door te sturen. Ook kunnen we uw tandarts vragen om uw dossier door te sturen. Zo zien we het grotere geheel en kunnen we u beter adviseren.

 

Verloop second opinion

 

Afhankelijk van uw klachten, gaat onze onafhankelijke tandarts met u in gesprek. Vaak nemen we het behandelplan van uw tandarts kritisch onder de loep. Kloppen de stappen die gezet zijn? En waarom bent u niet blij met het (eind)resultaat? Zo bekijken de tandartsen de röntgenfoto’s of gipsmodellen. Ook is het mogelijk om opnieuw foto’s te maken of protheses in te meten. Daarnaast kunnen we kijken of de gemaakte kosten redelijk zijn.

 

Second opinion Mondzorg Rijen

 

  • Adviezen van vakkundige tandartsen
  • Uw privacy staat centraal
  • Professioneel objectief eindoordeel
  • Indien gewenst contact met uw tandarts

 

Inschrijven bij Mondzorg Rijen

 

Wilt u overstappen van tandarts? Wij verwelkomen u graag in onze tandartsenpraktijk. U kunt zich eenvoudig aanmelden via het digitale inschrijfformulier. Zodra uw online inschrijving is voltooid, maken wij alles in orde voor u. Zo nemen wij contact op met uw zorgverzekering om deze overstap te regelen. U heeft alleen nog uw vorige tandarts in te lichten. Regelt u dit liever telefonisch? Dan kunt u bellen naar 0161-223038.

 

second opinion tandarts

 

Schrijf u in bij Mondzorg Rijen