Tandarts Rijen, Gilze, Dorst en Tilburg | Persoonlijke aanpak

Tandarts omgeving Rijen, Dongen, Dorst, Gilze, Tilburg

Schrijf je in

Schrijf je in bij onze moderne, vakkundige praktijk, waar ons team aan tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, preventieassistenten en implantoloog voor u klaar staan. Vul hiervoor ons digitale inschrijfformulier in en maak online meteen je eerste afspraak. We helpen u graag in Dongen, Dorst, Gilze, Rijen en Tilburg. Met onze persoonlijke aanpak toveren we een lach op uw gezicht. We zijn een bekend gezicht in de omgeving Dorst, Gilze, Rijen en Tilburg. Is er spoed? Neem contact met ons op via 0161-223038.

Schrijf u in bij Tandarts Rijen

tandarts_rijen

 

Volledige mondzorg Dorst, Gilze, Rijen en Tilburg

We staan in omgeving Dongen, Dorst, Gilze, Rijen en Tilburg, bekend om onze persoonlijke maar professionele aanpak. Ons team heeft veel kennis en jaren ervaring. Daarnaast beschikken we over moderne, professionele apparatuur om uw gebit zo goed mogelijk in beeld te krijgen en zo op tijd potentiële gevaren te signaleren. In onze praktijk doen we vrijwel alle behandelingen zelf, zoals het inmeten van een kunstgebit, wortelkanaalbehandelingen en het zetten van kronen of bruggen. Ook kunnen we u adviseren in hoe u indien gewenst uw tanden kunt bleken. Maar liever voorkomen we dat u klachten krijgt, dus sluiten we onze controles indien gewenst af met een uitgebreide mondreiniging. 

 

Vakkundige mondzorg:

  • Gebitscontroles om klachten op tijd te signaleren
  • Implantologie in huis
  • Eigen orthodontisten
  • Grote praktijk met veel kennis en kunde
  • Spoedbehandelingen mogelijk
  • Persoonlijke aanpak

 

Voel je thuis

In onze vestigingen in Dorst, Gilze, Dongen, Rijen en Tilburg staan we voor u klaar en bent u geen nummer. We werken namelijk met een persoonlijke aanpak, zowel telefonisch als in onze praktijk. Ons personeel leest zich in in uw dossier, zodat we een gerichte aanpak hebben. Voelt u of uw kind zich angstig voor de tandarts? Geef dat gerust aan zodat we duidelijk uitleggen wat we gaan doen. Omdat we met een groot team zijn, doen we er alles aan om uw controle of uw behandeling zo snel mogelijk in te plannen. Want niemand wil lang wachten op zijn behandeling. Is er spoed? Bel dan meteen naar 0161-223038.

Schrijf u in bij Tandarts Rijen